Produse naturiste TiensProdusele naturiste Tiens prezentate aici sunt rezultatul cunostintelor acumulate de-a lungul a peste 5.000 de ani de cultura chineza in domeniul sanatatii, imbinate cu biotehnologia de ultima ora.

Produsele Tiens prezentate aici si-au dovedit eficienta ca si: produse pentru reducerea lipidelor, produse pentru incetinirea procesului de imbatranire, produse pentru prevenirea maladiilor canceroase, produse pentru imbunatatirea functionarii aparatului digestiv, produse pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, produse pentru diabet, produse Tiens pentru cresterea imunitatii, produse pentru reglarea functiilor fiziologice ale organismului, etc. Pentru detalii referitoare la produsele Tiens aferente diferitelor afectiuni, da click pe fiecare produs in parte.

În România, marca Tiens (cunoscuta si sub numele de Tianshi) a fost înregistrata pe 8 decembrie 2000 iar produsele sale au fost omologate pe 28 iunie 2001. începând de atunci reteaua de distribuitori s-a dezvoltat continuu aducând tuturor celor care beneficiaza de marca Tiens progrese atât în domeniul sanatatii cât si cel financiar.Compania de Produse Naturiste pentru Sanatate Tiens a luat nastere în China, în anul 1993 si îl are ca presedinte pe domnul Li-Jin-Yuan.

Biroul principal se afla la Beijing în centrul de afaceri Henderson iar baza de productie este la Tianjin, unde ocupa o suprafata de 260.000 m2

Compania a fost creata pe baza unui proiect de cercetare, cu un capital în valoare 2.400.000$ si este prima companie cu capital privat din China.

S-au facut investitii importante în crearea propriei fabrici de produse naturale pentru sanatate a companiei Tiens si în crearea unui Centru Medical traditional. Pentru a asigura calitatea produselor au fost importate cele mai sofisticate linii de fabricatie destinate productiei farmaceutice atât din S.U.A., cât si din Europa.

Cercetatorii companiei au colectionat si au rafinat numeroase retete traditionale imperiale din toata China.

Combinând deceniile de experienta medicala moderna cu cei peste 5000 de ani de secrete ale medicinei chineze traditionale, Tiens detine în prezent un set de formule unice în lume în masura sa îmbunatateasca starea de sanatate în bine.

Produsele au un înalt nivel calitativ, primind certificatul ISO – 9002 precum si certificatele de calitate în sistemul FDA din S.U.A.

În 1995, la numai doi ani de la fondarea companiei, s-a realizat faptul ca, prin metodele traditionale de distributie, Tiens era coplesita de cereri câstigând mai mult de 2.000.000$ lunar din vânzari.

Astfel compania a fost determinata o cale mai eficienta de a întâmpina cerintele consumatorilor. Acesta a fost momentul în care firma Tiens a început sa distribuie produsele pentru sanatate în interiorul Chinei utilizând metoda marketingului în retea.

Venitul câstigat va fi reinvestit în companie astfel ca, tot în anul 1995 ia fiinta GRUPUL Tiens care încorporeaza mai multe domenii de activitate.

Au fost create companii în diverse ramuri de productie precum cercetare stiintifica, comert, advertising, bunuri imobiliare, educatie, transport, turism, tipografie etc.

În 1998 Grupul Tiens a iesit pe piata internationala. Rezultatele au fost uimitoare. Numai dupa 5 ani mai mult de 3.000.000 de distribuitori independenti au fost înregistrati în cadrul companiei.

Vânzarile totale lunare ating echivalentul a 40.000.000 $ iar linia de productie a fost extinsa. Dinamismul companiei Tiens este remarcabil, fiind fara concurenta.

În primul an de activitate suma realizata a fost de 5.000.000 $ în al doilea an a fost de 30.000.000 $ pentru ca în 1999 sa ajunga la 1.000.000.000 $ deci, din punct de vedere financiar a realizat în 6 ani ceea ce compania Coca-Cola a realizat în 23 de ani. În ceea ce priveste, dezvoltarea ca sistem de distributie MLM compania Tiens a realizat în 6 ani accesul în tot atâtea tari ca si compania Amway în 50 de ani. În prezent, capitalul companiei Tiens este de peste 3.500.000.000 $. Compania Tiens a fost clasata în categoria AA ca nivel de risc al investitiei de capital de catre Banca Internationala de Credit datorita faptului ca din momentul fondarii sale pâna în prezent compania nu a avut datorii. În prezent marca Tiens este înregistrata în toate regiunile lumii. La ora actuala compania Tiens încorporeaza mai mult de 10 întreprinderi în diferite domenii de activitate, compania Biologico – Farmaceutica, compania imobiliara, compania de transport, agentii de publicitate, tipografie etc. În 1998, Organizatia Internationala a Sanatatii a conferit companiei Tiens un premiu de mare importanta, si anume: „Progresul în sanatatea omenirii”
Info, comenzi:
0765-641758 (Cosmote)
0752-498740 (Orange)
0771-525723 (Digi.Mobil)
Nu uitati de oportunitatea de afaceri oferita de compania Tiens, recomandati aceste produse si altora, si pe langa sanatatea dobandita in urma folosirii produselor, mai puteti castiga si un venit suplimentar. Detalii la rubrica "Oportunitati de afaceri".
© 2010 My-tiens.ro. Designed by Hybrid Solution
#74ed9f# #/74ed9f#